Geschiedenis

Vanaf 1973 hebben wij een drogisterij in Odiliapeel (gemeente Uden). We zijn gestart in een kamer op Gruttostraat 2 in ons zelfgebouwde huis.


In 1977 werd de winkel verplaatst naar de grotere huiskamer met een eigen ingang. Toen dat ook te klein werd kwam het winkelpand op Oudedijk 51 in beeld en zijn we daar in 1981 samen met onze 4 kinderen naartoe verhuisd.

In 1983 is het postagentschap (ING Geldservice en Post.NL) erbij gekomen

Grotere winkel en grotere privé-ruimte, die we ook nodig hadden met 5 kinderen vanaf 1987.

Het pedicure-diploma werd in 1986 gehaald en van toen af heb ik een leuke praktijk met klanten voor de voeten opgebouwd. Daarnaast kon men al bij mij terecht voor schoonheids-gezichtsbehandelingen en benen harsen.

De cursus elastische kousen heb ik ook met een diploma kunnen afsluiten.U kunt bij ons terecht om kousen te laten aanmeten, deze worden vergoed door de zorgverzekering.  

In 2000 kwam de studiedrang weer opzetten en werd de sportmassage-cursus met goed gevolg afgesloten.  En onlangs is de applicatiecursus Blessurepreventie met goed gevolg afgesloten.

U kunt vanaf nu ook terecht voor voetreflex-massage, een heerlijke ontspannende en heilzame massage. 

Voor drogisterij-artikelen kunt U altijd bij ons terecht. Alles wat niet op voorraad is wil ik graag voor U bestellen. Ook specifieke spullen, die niet overal te koop zijn, zijn bij ons verkrijgbaar.

En heeft U iets nodig als wij gesloten zijn, U mag altijd opbellen of aanbellen en als we thuis zijn help ik U graag.

 

Blader eens door onze site en voor een bestelling klikt u hier.