Vino Grando Klooster vakantiehuis

Oudedijk 44

5409 AD Odiliapeel

voor reservering en prijzen

tel 0413-272934

 

Boek hier!

 

Het vakantiehuis Klooster Vino Grando staat in een rustig dorp. Het huis heeft een afgesloten tuin, wat heel geschikt is voor kinderen. Er is een zandbak,een schommel en een jeu de boulesbaan. Er is ook een tafeltennistafel. Er is een grote veranda en in de zomer kan men bijna altijd buiten zitten. De douches bevinden zich in een apart badhuis. In het huis zelf is een badkamer met een ligbad. Op de eerste etage is de kapel, een recreatieruimte met een poolbiljart, flipperkast en een voetbalspel.

 

Honderd meter verderop loop je zo het bos in. Er is een wandelknooppuntenroute en een trimbaan.
Het huis is bijzonder geschikt voor families bijvoorbeeld voor een verblijf met opa, oma, kinderen en kleinkinderen. Er is voor alle leeftijden vertier aanwezig.

 

Het is een groot huis , waar vroeger 5 zusters gewoond hebben vandaar de naam Klooster, en Vino Grando is de naam van ons tot nu toe succesvol geëxploiteerde vakantiehuis.
Het huis ademt een aparte sfeer met op 3 verdiepingen gemeenschapsruimten om samen en apart te vertoeven. 

Het is handig als U een badjas meeneemt, het badhuis staat in de tuin.

U mag gerust komen kijken van tevoren. Maak een afspraak tel 0413-272934, of stuur een bericht.
Onze gasten vinden het een ruim huis, met een gezellige inrichting met veel entertainment. Inmiddels hebben we alweer meerdere groepen te gast gehad. Allen zijn vol lof en willen nog eens terugkomen.

Het huis is geschikt voor 19-20 personen. En aan de overkant van de weg hebben we ook nog een huisje waar een aantal mensen kunnen slapen. In totaal kunnen we wel 26 personen herbergen.


Naast het huis is de speelplaats vsn de basisschool, die vrij toegankelijk is
Verder is er in de naaste omgeving de mogelijkheid om een sportzaal te huren.
Manege op 1 km, reservering gewenst.

Er is op een afstand van 5km de mogelijkheid voor Paintbal.

 

Kermis 4e zondag in juni.


Schapendag 2e zondag in juli, grote braderie in de kom van het dorp waaronder schapenkeuring voor diverse schapenrassen. Ons huis staat middenin het dorp dus op het feest-terrein. Kunt U het van dichtbij meemaken.
Dagrecreatie in de nabijheid o.a. Hemelrijk te Volkel en "De Bergen" in Wanroy.
Bij het huis zijn diverse spelvoorzieningen zoals een Jeu de Boule baan, een tafeltennistafel, dartsbaan, tafelvoetbalspel, sjoelbak en zeer veel huiskamerspelletjes.


In het dorp zijn alle mogelijkheden tot het doen van inkopen

in de supermarkt Coop van Buel (warme broodjes)

party-service Manders,friteszaak en horeca,eethuis "de Buurman" , drogisterij, enz.

Wij zijn een dorp dat hoort bij de Gemeente Uden, een gezellige grotere plaats met stadse allures.

Je kunt er lekker eten en gezellig winkelen. De weekmarkt is op maandag-morgen.

Indeling van het huis.

Begane grond

Hal, keuken,grote woonkamer, 2x toilet, slaapkamer

 

1e verdieping

2x Slaapkamer 2 personen
Slaapkamer 4 personen
Slaapkamer stapelbed 2 personen
Badkamer
en de Kapel, een grote recreatie-ruimte

2e verdieping

Slaapkamer 4 personen
Slaapkamer 1 persoon
Slaap/verblijfruimte 3 bedden.

Kelder

Badhuis in de tuin met 3 douches en toilet
Overdekt terras met lounchbank , BBQ en tuinkachel.

 

Reacties van onze gasten in het gastenboek.

Weekend van 1 tot 3 november 2013.

De families Touchant, De Greef en de Maeyer uit België vonden het hier superleuk, geweldig gezellig. Ruime en nette douche faciliteiten. Leuke extra's zoals vogelpik,pingpongtafel,flipperkasten en den biljaar! Leuk maar verslavend! Toffe locatie, alles dichtbij en ook de boerengolf was super om eens te spelen. Ook al konden er veel niet tegen hun verlies! Hartelijk dank voor het fijne weekend. Dit zullen we zeker aan kennissen aanraden. Veel groetjes en tot volgende keer maar weer.

Oktober 2013.

Met zijn dertienen hebben we ons prima vermaakt in dit prachtige pand. Alles is hier aanwezig om er een fijn weekend van te maken. Groetjes, M Kunst.

13-10-2013

Wat een heerlijk huis, perfect voor ons familie weekend. Vooral de speelkamer en de tuin. De sfeer in huis is super. We zullen dit adres zeker aanbevelen. De omgeving is ook top! Mooie bossen, dichtbij allerlei andere mogelijkheden. Kortom TOP. Echt een tof huis! Henk en Ankie Allart en familie.

13-15  september 2013

Wij hebben een heerlijk familie weekend gehad in Vino Grando Klooster. Een ideale plek voor gezinnen met kinderen, groot en klein. Er is hier ontzettend veel te beleven,activiteiten zijn grandioos. Het is netjes en schoon. Wij hebben een top weekend gehad. Bedankt, Gerry, liesbeth, Coby en alle anderen.

September 2013.

We hebben een heerlijk weekend gehad. Het weer was schitterend. Lekker het bos in geweest. Boerengolf was ook een leuke belevenis. In huis hadden we lekker veel ruimte en hebben we ons prima vermaakt. Groeten, fam. Rietveld.

 

Foto's